Este

Julkaisija heinäkuu 18th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Jensenillä oli avaimet kaksoisvoittoon Ainon 145-GP:ssa. 135-tasolla oli Salo, 15, laittaa Backlundin (ja Bottaksen) polvilleen.

Päivän Pohjola-sarjan osakilpailut Ainossa eivät olleet helppoja, mutta eivät huippuvaikeitakaan. Senioreissa sanoivat kärkiratsastajat eilistä 140 -karsintaa teknisesti haastavammaksi kuin 145-GP tänään. Tuplanollan teki kuitenkin vain Jensen. Johanna…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport