Este

Julkaisija 18 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ainon Pohjola-sarjan 145-luokkaan lähtee 24 – kotimaan tähtiä kirittää neljä virolaista

Eilisessä Pohjola-sarjan kvaaliluokassa lähti mukavat 36 ratsukkoa, kun mukana oli myös virolaisia vieraita. Kuusi ratsukkoa selvitti Marco Hessen 140 -radan puhtaasti ja Kullo Kender & Artas yhdellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros