Koulu

Julkaisija 16 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Tokio 2021: Ruoste ja Kontestro parhaassa mahdollisessa vireessä

Kouluratsastuksen GP-ohjelman ensimmäiseen päivään Tokion olympialaisissa on viikko. Alkaa uskoa siihen, että Henri Ruosteen unelmasta tulee totta. Tänään Ruoste pääsi ensimmäisen kerran ratsastamaan Kontestroa kilpailupaikalla – tosin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros