Este

Julkaisija 15 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Falsterbo 2021: Satu Liukkonen ja uuden alun mahdollisuus

Tänään on Falsterbossa naurettu ja itketty Satu Liukkosen taustajoukoissa. Ja samasta syystä: nelivuotiaasta Liukkosella olleen, nyt kuusivuotiaan tamma Krodinen (Chaman – Cardento) ja viisivuotiaan Selman pääsy nuorten…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros