Koulu

Julkaisija 12 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Yvonne Österholmin omalle oriille Quercukselle ravista yhdeksikkö Falsterbossa!

Ruotsin epävirallisesa nuorten hevosten mestaruuskilpailussa Falsterbossa on Yvonne Österholm saanut omalla kuusivuotiaalla Quercuksellaan (Quaterback – Don Schufro) finaalissa askellajeista pisteet 9,0 (ravi), 7,5 (käynti) ja 8,5 (laukka).…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa