Este

Julkaisija 12 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Aromaa, Heinekamp ja Mallat 150 -luokissa eilen: kaikille ookootulos = yksi alas

Laura Aromaa ja Jenny Heinekamp kilpailivat eilen Saksan kansallisissa 150 -luokissa Hörupissa ja Saltztettenissa. Aromaan kahdesta hevosesta paremman tuloksen teki Nina Wiikin kasvattama ja omistama FWB-ruuna Sparkly…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros