Este

Julkaisija 9 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Tulokset: Noora Forsten jälleen 0 vp. 145 -luokassa Knokkessa

Esteviikonloppu pyörähti käyntiin eilen torstaina Knokkesta, Belgiasta, missä Noora Forsten oli samassa tahdissa kuin viikko sitten. Hän hyppäsi Con Cayalla puhtaasti 145-luokan. Vauhti ei kuitenkaan riittänyt aikaluokassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath