Koulu

Julkaisija 9 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Soratie vahvistaa asemiaan kohti EM:iä – jälleen CDI3* 69+ – tulos FWB -ruuna Hot Casanovalla

Heti Belgiassa viikko sitten tekemänsä 69+ -GP-tuloksen perään on Mikaela Soratie tehnyt tämänhetkisessä asemamaassaan Englannissa, Hartpuryssa toisen vastaavan tuloksen. Alla on ollut FWB-ruuna Hot Casanova (Hotline –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath