Este

Julkaisija 9 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

HIHS jatkaa vasta 2022 – uudistusten kera

Ratsastava Suomi viettää toisen välivuoden oman MC-osakilpailun suhteen. Näin on päätetty HIHS:n johtoryhmässä ja operatiivisessa johdossa, kertoo HIHS:n tapahtumajohtaja Tom Gordin. “Olemme seuranneet korona- ja kilpailujärjestämisen tilannetta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa