Este

Julkaisija heinäkuu 5th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

PM-tulokset: Esteratsastajien henkilökohtaiset mitalit ratkaistiin 145 – luokassa

Esteratsastajien osalta Ypäjän PM-kilpailut päättyivät hyvin. Janna Jensen ja Marina Ehrnrooth tekivät eilen henkilökohtaisen mestaruuskilpailun 145 senttimetrin päätösluokassa kumpikin tuloksen 4+4 virhettä. Koska heillä oli takana onnistunut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa