Koulu

Julkaisija 1 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

PM-tulokset: Jönsson nipinnapin Paloheimon edellä nuorissa

Louise Jönsson nousi tänään 0,39 prosenttia Veera Paloheimon edelle nuorten ratsastajien henkilökohtaisessa kouluratsastusohjelmassa PM-kilpailuissa Ypäjällä. Jönssonin tulos oli kuitenkin vain 65,98 prosenttia. Sillä otettiin 10. tila, kun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros