Artikkelit

Julkaisija 30 kesäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Tuomari Paula Nysten suu auki ruotsalaisten ratsastuksen hienoudesta – Paloheimo, Jönsson ja Järvinen aloittivat tasollaan

Kouluratsastuksen PM -kilpailuissa olivat tänään vuorossa ikäluokkaratsastajien ensimmäiset joukkuekilpailut. Suomalaisista parhaiten onnistuivat nuoret ratsastajat Veera Paloheimo ja Louise Jönsson sekä juniori Pinja Järvinen. Kaikki ratsastivat 67-68 prosentin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa