Koulu

Julkaisija 30 kesäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

PM-tulokset: Pinja Järvinen paras suomalaisjuniori tänään

Kouluratsastuksessa on Ypäjän PM -kilpailujen ensimmäinen junioriluokka kilpailtu. 18 lähtijän joukossa oli suomalaisten paras ratsukko Pinja Järvinen & Fahrenheit tuloksella 69,04 prosenttia. TOP4 ratsasti päälle 70 prosenttia.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros