Este

Julkaisija kesäkuu 30th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Maija Yli-Huhtala sormi murtuneena taistoon PM-joukkuepaikasta

Senioreiden esteratsastusmaajoukkue hyppää torstaina avoimen 140 -luokan, jotta saadaan selville varsinainen PM-joukkuekilpailukokoonpano. Joukkuekilpailu on vuorossa perjantaina. Tarjolla on viisi ratsukkoa, joista kuitenkin kaksi on U25 -ikäryhmää ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa