Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 27th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kun ori Levisonnin jälkeläinen sai Saksan mestaruuskilpailuissa hopeaa alkoi Helasuon puhelin piipata

2017 syksyllä Kimmo ja Ulla Helasuo päättivät, että seuraavaa astutuskautta varten heillä piti olla astumassa ainakin yksi vanhempi, selkeät näytöt jalostusarvostaan antanut ori. Löytyi silloin 12-vuotias Levisonn…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath