Artikkelit

Julkaisija 23 kesäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Marko Yrjövuoren treenit tähdelle ja tavikselle, 2: Nipsun ja Kian kuntotestaus & korjauspaketti

Tästä homma todenteolla alkaa… Kun fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuori tapasi kouluratsastajat Nipsu Porthan-Broddellin ja Kia Heroldin ensimmäisen kerran huhti-toukokuun taitteessa oli kyse tutustumisesta. Ihmisten toisiinsa ja harjoitteisiin, joita…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros