Koulu

Julkaisija kesäkuu 19th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Rauha maassa: Ruoste ja Kontestro lähellä 80:tä prosenttia GP kürissä. Kanerva Greek Airilla 72,41% GP:ssa.

Kouluratsastuksen osalta suomalaiset hevosharrastajat voivat mennä tänään iloisina nukkumaan. Henri Ruoste sai Ranskan Le Mansin GP kürissä tänään tuloksen 79,14 prosenttia ja sijoittui toiseksi. Isoja virheitä ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport