Este

Julkaisija kesäkuu 10th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Mallatin toive NC -paikasta toteutui, kun Cupidon de Pleville teki tänään suomalaisten ainoa nollan Uggerhalnen 145-radalla

Suomen NC -esteratsastajat aloittivat tänään kilpailemisen Tanskassa, Uggerhalnessa. Viisikostamme muut paitsi Noora Forsten, jolla oli vahvat näytöt tältä kaudelta, hyppäsivät 145- luokan. Siinä paras oli Maiju Mallat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport