Este

Julkaisija kesäkuu 10th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuukauden Hevosopiston “selvitysmiehenä” ollut Juha Lyyski: “Kun opettelemme selviämään itse säästämme”

Hevosopiston hallitus asetti reilu kuukausi sitten jäsenensä Juha Lyyskin oppilaitoksen virkaatekeväksi toimitusjohtajaksi. Kysymys on eräänlaisesta selvitysmiehen tehtävästä: hallitus haluaa tietää Hevosopistoon liittyvät faktat ja niiden taustat varmuudella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses