Este

Julkaisija kesäkuu 9th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Vain Jyläs jäljellä Suomen v. 2019 Uggerhalnen NC-joukkueesta – Mallat toivoo NC -paluuta Cupidon de Plevillellä

Juulia Jyläs on ainoa Suomen NC-joukkueen mahdollinen ratsastaja perjantaina, joka hyppäsi joukkuekilpailun Tanskassa myös kaksi vuotta sitten. U25 -ratsastaja John Antell on joukkueen rookie, Noora Forsten konkari,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport