Koulu

Julkaisija kesäkuu 9th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ennätys? 58 ratsukkoa Ypäjän PSG -ohjelmassa 13.6.21. Mukana “palaajat” Kyrö Hot Flow, Pin Rock’s Zico ja Cornando.

Ensimmäinen ajatus: huijui, miten tuosta selviää? Päivä kestää aamusta yöhön… Ja toinen: mikä ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä Suomen parhaat pikkukierroshevoset kerralla! Anna von Wendt ja Liettuassa tulosta tehnyt…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses