Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 7th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Vaihtoehtotalleja Vihdissä, 3: Sara Maattolan Haitti. Missä hype häviää historialle ja hevonen on hevonen.

Kun somen valta vaivaa, en muista jonkin ratsastajan SM-mitalin vuotta tai tarvitsen apua pysyäkseni yöllä vesitornin katolla soitan Sara Maattolalle Haittiin. Enäjärven itäpäässä sijaitsevalla Haitin tilalla ovat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses