Koulu

Julkaisija kesäkuu 6th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hagelstamille Pärnusta Keski-Euroopan liigan MC -osakilpailun 3. sija – tulos GP kürissä tänään 70,64 %

70 prosentin tulos GP-tasolla on ensimmäinen etappi matkalla vakavastiotettavaksi kansainväliseksi kouluratsastajaksi.* GP -ohjelmassa Stella Hagelstam tavoitti sen eilen Sangraalilla (Sir Donnerhall I – Negro). Tämän päivän GP…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses