Este

Julkaisija kesäkuu 5th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Piia Pantsulle ja FWB-tamma Usticalle puhdas rata 145-luokassa Ruotsissa

Onhan tässä sitä, lupausta. Kaksi kuukautta sitten Piia Pantsu sanoi, että Johanna Mikkolan kasvattamasta FWB-tamma Usticasta (Ustinov – Carano) saattaa tulla hänelle isojen luokkien hevonen. Saattaa viittasi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport