Koulu

Julkaisija kesäkuu 5th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hagelstam aloitti CDI-W Pärnun GP -tuloksilla 70,00 ja 63 prosenttia – Voitto kotiin Sangraalilla!

Stella Hagelstamin avaus Pärnussa, Virossa vahvisti sen, ettei Suomen EM -joukkueeseen tänä vuonna hyvin suurella todennäköisyydellä pääse alle 70:n prosentin GP-tuloksella. Hagelstam otti tänään voiton FWB-ruuna Sangraalilla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses