Koulu

Julkaisija toukokuu 30th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Von Wendtille ja Fabricius-Bjerrelle viikonlopun kolmannet voitot pikkukierrokselta Liettuasta ja Tanskasta

Kouluratsastajen hyvää viikonloppua tekee mieli kutsua HUIPPUhyväksi, mutta ehkä se luokkien tason huomioiden olisi vielä liioittelua. Hymyilemään se joka tapauksessa laittaa, että suomalaiset VOITTAVAT. Anna von Wendtin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses