Este

Julkaisija toukokuu 30th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Tampereella hypättiin tänään 140 -luokka – mitä sanoi pohjasta Sanna Backlund?

Uskoisitteko tätä? Tampereen Nihamassa kilpailtiin tänään kansalliset 130- ja 140 -luokat, jotka voitti… Niihaman pohjia aiemmin “vanhanaikaisiksi” kritisoinut Sanna Backlund! Backlund oli lähtenyt Niihamaan ensi viikonlopun Hyvinkään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses