Artikkelit

Julkaisija 24 toukokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Mies, joka osti Barcelonasta hevosen ja muutti sen kanssa Hämeenlinnaan

Hetkeä aiemmin oli Hämeenlinnan rakennustarkastaja Petri Huuhtanen Alaspään tallilla sanonut, ettei hevostalleista ole paikkakunnalle kuin hyötyä: ne ovat vetovoimatekijä hyvin toimeentuleville asukkaille. Aulangon ratsastuskeskuksessa otimme Anna Taljan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath