Este

Julkaisija 18 toukokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Laura Vänskälle todellinen huippudiili – talli Deauvillessa odottaa 1.6.

Chantillyn tienoilla Ranskassa tähän asti operoinut laukkahevosten ammattivalmentaja Laura Vänskä on saanut huippudiilin. Vänskä jättää tallinpidon ja siirtyy palkolliseksi de Chambure -perheelle, jonka hevosia hänellä on ollut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros