Este

Julkaisija 18 toukokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

KG Corazonin toinen EHV-1 -testi negatiivinen

Kunkiassa, Liettuassa viimeisten kahden viikon aikana pidettyjen CSI2* -kilpailujen järjestäjä ilmoitti myöhään eilen maanantaina, että Susanna Granrothin kilpailuissa esittämä ja EHV-1 -positiivisen testin viikko sitten antanut KG…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros