Este

Julkaisija 15 toukokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

KG Corazon pääsi Liettuasta karanteeniin Sipooseen

Suski Granrothin ja Sanna Backlundin kilpailumatkan Liettuan Kunkiassa katkaisi KG Corazonin positiivinen EHV-1 -testitulos. Toisen, varmistustestin, tulosta odotellaan edelleen. FEI ja kilpailujärjestäjä antoivat kuitenkin suomalaisille luvan palata…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros