Este

Julkaisija toukokuu 14th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Mäentausta 140 nollalla Saksassa, Antellille taas aikavirhe Kunkiassa.

Rohkeaa. Tänään* Mikko Mäentausta hyppää Carriadolla ( Carrico – Acorado II) Scharnebeckin kansallisessa 150 -luokassa. Mutta mikäs siinä. Yhdeksänvuotias Carriado teki edellisessä kilpailussaan CSI2*-tasolla 145-GP:ssa perusradan yhdellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses