Este

Julkaisija toukokuu 7th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio, Granroth ja Backlund palasivat CSI2* 145 -nollakantaan. Kaikille myös sijoitukset.

Anna-Julia Kontio, Suski Granroth ja Sanna Backlund onnistuivat tänään 145 -suorituksissaan kahden tähden kansainvälisissä kilpailuissa Hollannin Peelbergenissä ja Liettuan Kiauliaissa. Kontio teki Callas AH Z:lla tuplanollan sijoittuen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses