Este

Julkaisija toukokuu 3rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Liukkosella ja Nummisella terävä paluu 140 -radoille Henriksdalissa: 2 x 0-0 vp.

Satu Liukkonen ja Sebbe Numminen olivat kuluneen viikon Ruotsin kansallisissa estekilpailuissa Henriksdalissa. Sunnuntain pääluokassa 140 -senttimetrissä kumpikin teki kaksivaiheisessa kilpailussa tuplanollan. Liukkonen oli radalla Gurra Hopilla (Hip…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath