Artikkelit

Julkaisija toukokuu 3rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kovaa ja korkealta – puheenjohtaja Pajasen mietteet oripäivien 2021 jälkeen

Ratsu- ja ponioripäivien päätyttyä sunnuntaina ajoi orilautakuntien puheenjohtaja Anna Pajanen hiljalleen kotiinsa lähelle Saloa. Päällimmäisenä mielessä oli tyytyväisyys. Yhtään sinnepäin ollutta ratsua ei ollut tarvinnut hyväksyä –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport