Este

Julkaisija toukokuu 3rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ainon 135 -uusinta oli ratsastusviihdettä parhaimmillaan – kiitos Mornan, Heikkisen ja Kulkkaan

Salon seutu ja Tampere-Hämeenlinna -akseli vei Ainossa eilen hypätyn Tuusula Derbyn palkinnot kokonaisuudessaan. 135 -korkeudella olleet peruusradan esteet kiersi pudotuksitta 10 ratsukkoa. Kun Petra Heikkinen päätti jättää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses