Artikkelit

Julkaisija 2 toukokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Johanna Mikkola ja täydellisen varsan ainekset – näin syntyi Baloutelli

Synnyteltiin, käännyteltiin, alta Otavaisen pyöriteltiin? Melkeinpä niin. Nimittäin siihen, että ratsastuksenopettaja, tallinpitäjä, ratamestari Johanna Mikkolasta tuli jalostusori Baloutellin (Balou du Rouet – Nekton) kasvattaja on tarvittu erittäin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa