Jalostus

Julkaisija toukokuu 1st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB -oripäivät: Quillan KS pesi Londenin, Penttisen ori nimettiin Ihme-Hiireksi

Tämän aamupäivän tulos Ypäjällä oli toivoa antava, hieman yllättävä ja hauskakin. Lautakunta hyväksyi FWB -jalostukseen kolme suorituskyvynkokeen tehnyttä 4-5 -vuotiasta oria, jotka saivat toistaiseksi voimassaolevan jalostusoikeuden: Eeva-Liisa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses