Koulu

Julkaisija huhtikuu 30th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Rekka ajoi Robinsonin hevosauton päälle Lounais-Ranskassa – yksi viidestä hevosesta menehtyi

Espanjasta Hollantiin hevosiaan muuttamassa ollut kouluratsastaja Joanna Robinson joutui vakavaan kolariin tänään päivällä Lounais-Ranskassa. Robinsonin hevosautossa oli rengasrikko ja hän (sekä apukuljettaja Silja Oranen) odottivat parkissa tien…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport