Jalostus

Julkaisija 30 huhtikuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Baloutelli ja Comme La Lumière loistivat kolmivuotiaissa FWB-oripäivillä Ypäjällä

Kolmivuotiaiden ratsuoriiden jalostukseenhyväksynnässä pieni draama tänään oli Cia Gundersbyn kasvattaman ja omistaman Kanndiaro CGC:n (Kanndarco – Diarado) keskeyttäminen. Suvultaan mielenkiintoinen ori ei ollut tuntunut takaa hyvältä parin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa