Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 29th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Marko Yrjövuoren treenit sopivat tähdelle ja tavikselle – aloita nyt, mukana Nipsu ja Kia!

Ratsastajan fysiikkatreenistä tuli koronavuoden 2020 aikana lähes yhtä lämmin aihe kuin hevosen hyvinvoinnista. Hyvä niin – molemmat ovat tärkeitä asioita ja linkittyvät toisiinsa. Olemalla paremmassa fyysisessä kunnossa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses