Artikkelit

Julkaisija 27 huhtikuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ilojen ja kurjuuden teillä eli elämäni hevosenomistajana

SRL:n kevätkokouksen jälkeen kävi mielessä mitä mahtaa tavallinen rivijäsen liitolta odottaa. Rivijäseniä on tietysti joka lähtöön. Minua sattuivat ensimmäisinä tulemaan vastaan Tiina ja Jessica Jokiranta. Hevosenomistajia ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa