Este

Julkaisija huhtikuu 26th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Jännittämisen paikka esteillä: näitä (uusia) ratsukoita seuraamme 2021

Vettä vihmoi, välillä tuli joku raekuurokin, mutta esteratsastajat olivat tyytyväisiä kokoontuessaan Hyvinkäälle kilpailuihin. Luokat olivat pieniä: 120-130 senttimetriä korkeimmillaan. Sopi heille, jotka olivat ensimmäistä kertaa radalla uusien…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses