Este

Julkaisija huhtikuu 25th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Pantsun 150 -paluu myöhästyi EHV-1:n takia kuukaudella – lupaus lunastettu Sundbyholmissa tänään

Jes! Näin toimii suomalainen nainen. Kesällä 2014 Piia Pantsu istui Keravalla kenttäratsastuskilpailujen maastokokeen katsomossa ja lupasi, että 50-vuotispäiväänsä mennessä hän palaa 150 -esteradoille. Paluu oli siis laskettu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses