Koulu

Julkaisija huhtikuu 19th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsastajat valmiina superviikkoon – Robinson ja Soratie valmistelivat kilpailutilanteessa

Tällä viikolla käynnistävät GP -kouluratsastajamme koneensa lähes kaikkialla: Henri Ruoste, Emma Kanerva ja Mikaela Soratie kilpailevat kansainvälisesti Keski-Euroopassa, kotimaassa on Ypäjän halli-GP-luokassa mukana seitsemän ratsukkoa sunnuntaina. Tohinaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath