Koulu

Julkaisija huhtikuu 14th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Skovlunds Gaminin uusi elämä alkoi tänään – Fabricius-Bjerre panostaa erityisesti Dam’s Duchessiin

Mikaela Fabricius-Bjerren GP -ruuna Skovlunds Gamin (Gagarin – Saint Cloud) on aloittanut eläkepäivänsä tänään Tanskassa. Fabricius-Bjerre on osallistunut nyt 15 -vuotiaalla Skovlunds Gaminilla muun muassa Rotterdamin EM:iin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses