Este

Julkaisija huhtikuu 12th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kansalliset kilpailut alkavat 24.-25.4. Hyvinkäältä, Kiuruvedeltä (este) ja Ypäjältä (koulu)

FEI:n (ja SRL:n) määrämä kilpailutauko päättyi tänään. Saksassa ja Belgiassa kilpaillaan kansainvälisellä tasolla CSI2* -esteitä jo tulevana viikonloppuna – suomalaisista mukana ovat Mikko Mäentausta ja Maiju Mallat.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath