Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 10th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hetket hevosten kanssa, 3: Mikaela Fabricius-Bjerre

Suomea MM- ja olympiatasolla edustaneita kouluratsastajia on tusinan verran.* Nipsu Porthan-Broddell (linkki) ja Terhi Stegars (linkki) ovat jo esiintyneet Horsemail.fi:n sarjassa, jossa kädään läpi heidän elämänsä parhaita/liikuttavimpia/vaikuttavimpia…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport