Este

Julkaisija huhtikuu 9th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL:n tilinpäätös 2020 350 000 euroa plussalla – taustalla peruuntuneet satavuotisjuhlinnat, HIHS ja henkilöstökulusäästöt

Koronapandemia ei vetänyt SRL:a taloudellisesti polvilleen. Itse asiassa kävi päinvastoin, kun näyttäviksi suunnitelliut SRL 100 -juhlallisuudet jouduttiin lähes täysin perumaan. Samoin HIHS:n peruminen vähensi kuluja noin 100…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses