Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 2nd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevoset karanteenissa, turvallisesti kotitallin läheisyydessä?

Jatkamme keskustelua (linkki) talven korona- ja herpesvirusepidemioiden aiheuttamien poikkeusjärjestelyjen mielekkyydestä kilparatsastaja, valmentaja Marina Ehrnroothin kanssa. Jos on kilpailujärjestämiskiellon pituudessa jatkossa justeerattavaa vastaava on tilanne Ehrnroothin silmissä siinä,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses